spacer.png, 0 kB

Newsflash

Syv av ti husholdninger har nå tilgang til Internett, og 80 prosent av disse er via bredbånd.
Tre av fire husholdninger har tilgang til PC, og den blir brukt daglig av 66 prosent av befolkningen.
ADSL og andre DSL teknologier er nå blitt den vanligste oppkoblingen mot Internett.
 

Påmelding NYHETSBREV

Syndicate


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Startsiden
Telenors komplette Internettpakke PDF Utskrift E-post

Endelig har det kommet en Internett pakke som gir gründere og småbedrifter i både pose og sekk. Bredbåndspakken fra Telenor Bedrift er nå virkelig verdt litt ekstra oppmerksomhet!

Inkludert i Internett bredbånd fra Telenor Bedrift får du og din bedrift en rekke komplementære tjenester som hjelper deg på nett:

 

  1. Eget domene – som gjør bedriften synlig på nett med sitt eget navn - verdi kr 150,-  

  2. Webhotell – som huser din bedrifts hjemmeside på Internett - verdi kr 1200,-  

  3. Kraftig sikkerhetspakke – med brannmur, slik at du kan surfe trygt, og filter mot uønsket e-post og virus - verdi kr 1150,-  

  4. Fri installasjon – utført av montør - verdi kr 1990,-  

  5. 10 e-post adresser – kundene når både deg og dine ansatte - verdi kr 150,-  

  6. Google adwords – Enkel og effektiv søkemotor reklame slik at du kan gjøre dine tilbud på nett synlige - verdi kr 750,-.

Dette er en komplett pakke for alle bedriftens Internett behov; tilleggstjenester som vokser med bedriftens behov. 

Har du forresten hørt om Mobilt Bredbånd og lurer på om det kunne være noe for deg og din bedrift? Telenor lanserte i fjor Turbo 3G via mobilnettet - så nå kan du få PC-en på nett og jobbe fleksibelt uansett hvor du er! De tilbyr deg både modemet og 2 måneders testperiode hvis du bestiller Internett bredbåndspakken nå! Modemet får du til og med beholde etter prøveperioden er over selv om du ikke trenger et abonnement. Anbefaler at du velger PCMCIA modemet (ca 2500,-) over USB modemet (ca 1500,ø) pga av teknologien/dekningen.  

Om du må bytte fra en annen bredbåndsleverandør, så er det enkelt og gratis å flytte til Telenor Internett. De ordner oppsigelse hos nåværende leverandør og du vil derfor ikke oppleve nedetid i forbindelse med at de tar over ansvaret for din nettilgang. Du får markedets mest stabile internettilgang med Telenor, og de garanterer leveranse til avtalt tidspunkt. Benytter du deg av dette nå, får du i tillegg med 2 timer IT-hjelp fra Rett-på-nett-patruljen.

 
< Forrige   Neste >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB