spacer.png, 0 kB

Newsflash

Norsk Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo estimerer at det daglig foretas over 12 millioner søk på Internett i Norge. Hver dag står Google for ca 75% av disse søkene.
 

Påmelding NYHETSBREV

Syndicate


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Startsiden
Derfor handler vi på nett PDF Utskrift E-post

Posten Norge presenterte nettopp resultatene av en svært interessant undersøkelse på hvorfor vi handler på internett.

Klart størst, og med ca 35% av stemmene var argumentet at det rett og slett var billiger å handle på nett. Interessant for de av dere som er nett grundere er også at en av fem (20%) av de spurte kunne fortelle at de handler på nett fordi de ikke finner varen i butikkene lokalt. Over 15% av de spurte oppga at hovedgrunnen for egen netthandelen, er at det ganske enkelt er en svært lettvint måte å handle på. Andre viktige grunner for netthandel som ble nevnt i undersøkelsen var det store utvalget, impulskjøp og til og med ingen kø (!!!).

 

Vi handler klart mest elektronikk og IT utstyr på nett, men klær og sko er en god nummer to av varer som er populære på nett.  Totalt handlet vi varer for til sammen 67 milliarder kroner på nett i fjor, viser tall fra e-handelsbarometeret. Dessuten har nesten halvparten av den norske befolkning handlet i en nettbutikk i løpet av de siste 12 månedene, viser Postens undersøkelse fra 3. kvartal i år.

 
< Forrige   Neste >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB