spacer.png, 0 kB

Newsflash

Nå er altså Facebook mer populær enn selveste NRK. Tall fra TNS Gallup avslører at hele 63% av den norske befolkning brukte Facebook daglig i siste kvartal av 2013.  Det er 1% mer enn de som så på NRK1, og langt mer en de 46% som sjekket nyhetene på VG nett. Det er kvinner og ungdom som er mest aktive på Facebook.

 

Påmelding NYHETSBREV

Syndicate


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Startsiden
Google Bowling PDF Utskrift E-post
Google Bowling er et uttrykk du kanskje har hørt om ute på nettet. Det referer til bruk av forskjellige ”negative” metoder for søkemotor optimalisering. Vi understreker at vi IKKE støtter eller benytter noen av disse metodene nedenfor - men det er kjekt å vite om…

Google bowling: Som vi vet er ditt nettsteds Google rangering blant annet basert på hvor mange og kvaliteten av lenkene inn til ditt nettsted. Google forsøker å straffe de som ganske enkelt kjøper lenker til hele sitt nettsted (til mange sider). Hvis du merker at din konkurrent har kjøpt lenker for å passere deg i Google rangeringen, da kan du rapportere dette til Google. Vær oppmerksom på at slu konkurrenter kan også kjøpe lenker til din site, deretter rapportere deg, og slik mister du da din rangering.

Spam: Negativ SEO via ”spam” er enda enklere! Konkurrenter kan spamme i ditt navn og skade ditt navn/rykte og søkemotor rangering. I tillegg kan en konkurrenter benytte din URL som adresse når de spammer online forumer, blogger, sosiale nettverk osv. Dette kan lede til problemer ved at du blir blokkert, og det er svært vanskelig å bevise sin uskyld

Copyright klage: Når en søkemotor får melding om at et nettsted (kanskje) ikke overholder copyright lovgivningen, da må søkemotoren fjerne de sidene som (muligens) bryter loven fra sin søke indeks. Da blir sidene fjernet fra søkemotorens indeks i 10 dager mens søkemotorene undersøker saken. Meget uetisk, men vær oppmerksom da det er en effektiv måte å fjerne en konkurrent fra søkemotor resultat sidene for en periode.

Duplikerte innholdsider: En sleip konkurrent kan også ganske enkelt kopiere hele nettstedet (eller utvalget sider) ditt og publisere det en annen plass. Søkemotorene merker da at inneholdet på dine sider ikke er unikt da det finnes flere plasser på nettet, og du mister rangering. Dette er en ganske vanlig praksis i enkelte markeder, så man skal være oppmerksome på at det skjer.

Vi støtter INGEN av disse negative teknikkene, men føler at det er viktig at dere er klar over at disse metodene eksisterer. Det er viktig å være føre var….

 
< Forrige   Neste >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB