spacer.png, 0 kB

Newsflash

Det beste tips du kan få for å unngå mer søppelpost er å aldri "melde deg av" når du ser det er søppel post - da vet spammere at mail adressen din fungerer og blir lest...
 

Påmelding NYHETSBREV

Syndicate


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Startsiden
PPC assistanse PDF Utskrift E-post

Pay per click (PPC)

PPC annonsering er som skapt for mindre næringsvirksomheter. Her er det snakk om markedsføring hvor effekten er øyeblikkelig, og nytteverdien av hver krone kan måles. Man skal ikke bare skaffe besøkende til egne nett tilbud - Man skal skaffe de rette besøkende til sine nettsider. Besøkende til dine nettsider som virkelig er på utkikk etter nettopp det du har å tilby.

Ta kontakt med oss i dag hvis du trenger flere besøkende til dine nettsider.

Det er en utfordring å lage Internett kampanjer som fungerer, og det kan være smart både for nye og mer erfarne markedsførerer å skaffe seg litt profesjonell hjelp. Det er sannsynligvis penger å spare på å jobbe sammen med en erfaren partner.

Ta kontakt med oss i dag - Internettmarketing.no hjelper deg å jobbe smartere på nett.

Internettmarketing.no er din en guide ved markedsføring på nett: Assistanse slik at man når definerte ROI mål, total budsjett kontroll, klart definerte målgrupper, kampanje planlegging, utvalg av virkemidler/metoder, kreativt input, annonse produksjon og mye mer.

Ta kontakt med oss i dag - vi hjelper deg gjerne!

Prosessen er basert på å generer relevante tekst annonser for egne tilbud. Disse tilbud vises da til brukere av Internett søkemotorer som Google, Kvasir, Sesam, Yahoo samt tusenvis as små og store Internett siter. Relevans forsikres via et auksjons system der man byr på de mest relevante ord og fraser som beskriver egne tilbud - Pay Per Click PPC kalles derfor ofte ”sponsored søk”, og er kjent for å ha høy ROI. Akkurat det er yppelig for både små og store bedrifter.

 

Yahoo PPC partnerer

 

 

Ta kontakt med oss i dag - en første konsultasjon er gratis!

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB