spacer.png, 0 kB

Newsflash

Det beste tips du kan få for å unngå mer søppelpost er å aldri "melde deg av" når du ser det er søppel post - da vet spammere at mail adressen din fungerer og blir lest...
 

Påmelding NYHETSBREV


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Startsiden arrow Nettside eller nettbutikk
Website og butikk løsninger PDF Utskrift E-post

Å være tilgjengelig på Internett er selvfølgelig for de fleste bedrifter, organisasjoner og det offentlige, men man ønsker jo å holde kostnadene under kontroll. Derfor velger vi som regel “open source” software for våre kunder. Da er softwaren gratis (eller nesten gratis), og kundene betaler kun for webkonsulentens tid. Vi har derfor kampanjepakker for nettbutikker og websteder - Funksjonelle websider til fornuftige priser

Internett brukes i dag av stadig flere til å finne opplysninger om ulike tjenester og tilbud i markedet. Intet annet reklamemedium kan vise til større nedslagsfelt, tilgjengelighet og fleksibilitet enn nettopp Internett. På tide å skaffe deg din egen profesjonelle webside på en enkel, rask og sikker måte?

Hvordan din bedrift presenteres på nettet vil være avgjørende for om en kunde oppfatter bedriften din som seriøs eller ikke. Undersøkelser viser at estetisk og navigasjonsmessig gode nettsider får økt oppmerksomhet, respons og salg. Design er derfor en veldig god investering for å øke kundemassen og interessen for din bedrift. Internettmarketing.no hjelper deg gjerne med en redesign av dine eksisterende nettsider, eller vi bygger et nytt website for dere. Kontakt oss for en uforpliktende samtale, vi gleder oss til et samarbeid med deg!

Nettbutikk

Denne løsningen er en proff nettbutikk som inneholder all funksjonalitet du kan kreve av en butikk. Når vi sier alt, mener vi alt. Fordelen med nettbutikk er at dine kunder kan handle døgnet rundt hele uken, du mottar en e-post ved hver bestilling. Butikken tar alle betalingsformer.

Website

Website løsningen inkluderer alt du trenger for å være synlig på nett. Denne løsningen er for deg som ønsker å administrere alt på din side selv, via et enkelt administrasjonspanel. Systemet kalles både nettportal, internett portal, publiseringsløsning og intranett. Kort fortalt er dette en kraftig nettportal hvor du som sjef kan endre alt av tekst og funksjonalitet. Dette inkluderer en komplett nettside hvor brukere kan registrere seg, du kan sende ut nyhetsbrev, du kan enkelt redigere all tekst (i en teksteditor som ligner MS word), vise nye artikler, siste nytt, mest sette artikkel, enkel statistikk over besøkende, lenkesamling, meningsmåling, og mange andre standardfunksjoner.

Inkludert er:
Proff publiseringsløsning / Butikk løsning
Domene registrering => www.DITTDOMENE.no
Webhotell. - Inkludert lagringsplass, e-postadresser, junkfilter osv

Alle nettløsninger levert av oss kan leveres med kampanjepakker på søkermotoroptimalisering

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB