spacer.png, 0 kB

Newsflash

Norsk Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo estimerer at det daglig foretas over 12 millioner søk på Internett i Norge. Hver dag står Google for ca 75% av disse søkene.
 

Påmelding NYHETSBREV


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Startsiden arrow Banner marketing
Banner markedsføring PDF Utskrift E-post

Et bilde sier mer enn tusen ord, og det er absolutt slik det er på nettet. På Internett blir man oppslukt av informasjon og drukner i ord og lenker. En godt utarbeidet banner annonse vil alltid trekke oppmerksomhet - den vil bli sett! Og som annonsør er man da kun et klikk unna en ny kunde.

Internettmarketing.no hjelper deg i gang med banner annonsering. Vi er din samarbeidspartner ved utforming av kommunikasjons meldinger og/eller tilbud. Vi kan ta det tekniske og det praktiske med utforming av reklamen/banneret, og hjelper deg med å få den plassert på de riktige plassene på Internett. Internettmarketing.no kjenner markedet godt, og vi har en del tips om hvordan man kan maksimere sine online markedsførings kroner. Vi hjelper deg i gang med banner annonse kampanjer fokusert på Norge eller internasjonale markeder - ta kontakt med oss nå!

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB